Kedves Látogatóink!

2020. június 20-án a Beregi Múzeum újra kinyit!

 

A nyári nyitva tartás szerint:

 

Hétfő: zárva

Kedd – Péntek: 8:30–16:30

Szombat – Vasárnap: 8:00–16:00

 

A látogatás során javasoljuk a száj és orr eltakarását szájmaszkkal vagy sállal, valamint 1,5 méteres távolság tartását!

Múzeumunkban bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Megértésüket köszönjük!

 

Kiállításaink megtekintésére csoportoknak nyitvatartási időn kívül is lehetőséget biztosítunk, előzetes egyeztetés után.

Ebben az esetben egységesen teljes árú belépőjegyeket számolunk fel.

Érdeklődni: 06 30 949 49 82

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Panyola a terítéken

Minden szempontból Panyola volt terítéken január 23-án a Tomcsányi-kastélyban, ahol a Beregi Múzeum, Vásárosnamény Város Önkormányzata és Panyola Község Önkormányzata közös szakmai napot rendezett. A délelőtt folyamán Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere és Baracsi Endre, mint a Megyei Közgyűlés alelnöke és mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Értéktár Bizottság elnöke köszöntötték a konferenciára érkezőket, majd a „néprajzos szakma” elismert képviselői mutatták be a panyolai farsangot, és mindazt, aki és ami mögötte van.

Bővebben ...

Múzeumok Őszi Fesztiválja

A Beregi Múzeum ‒ a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül ‒ Városrész(let)ek címmel várta interaktív foglalkozásra a diákokat. A téma a 40 éves város története a történelmi források tükrében.

Bővebben ...

Magyar Népmese Napja

Vendégségben voltunk a Magyar Népmese Napján a Balázs József Könyvtárban. A jelen lévők a "Falánk tyúkocska" című mesét láthatták bábjátékként a Múzeum dolgozóinak előadásában. Aztán előkerült a szilke és a komakendő is...